Jachthaven Wetterwille

Loosdrecht Blauwe Vlag TYHA ICOMIA TransEurope Marinas Hiswa

nl | en

Op wereldreis met Jachthaven Wetterwille

Op 19 februari vertrekt de zestienjarige Tamara Beekman naar de Caraïben voor de reis van haar leven en wij gaan met haar mee. Bij wijze van spreken toch. Tamara zal samen met 29 andere jongeren op een tweemaster van Sint-Maarten naar Cuba zeilen. 45 dagen lang zullen ze moeten leren navigeren, samenwerken én studeren aan boord van de Wylde Swan. Dit onder begeleiding van de deskundige crew en leraren van organisatie Masterskip.

Omdat wij bij Jachthaven Wetterwille geloven in de kracht van dromen én van watersport sponsoren we Tamara en helpen haar op weg. Ze zal voor ons regelmatig verslag uitbrengen van haar avonturen aan de andere kant van de wereld. We wensen haar alvast een onvergetelijke reis toe en hopen komende zomer eens een rondje met haar te zeilen op Loosdrecht.

Lees hier meer over Tamara’s wilde plannen.

Het team van Jachthaven Wetterwille


8 januari 2019

Samen houden we het hoofd koel

Door de aanhoudende hitte was het de voorbije weken gezellig druk in de haven. De voorraad ijsjes slonk sneller dan ooit tevoren, de terrassen van Restaurant In de Watertuin en Eetcafé Anderz zaten lekker vol en we bouwden een uniek zwemplatform compleet met kunstgras en vlaggetjes voor onze ligplaatshouders. U vindt het voor de kopsteiger van Interboat. Ondanks eerdere bezorgdheid kunnen we ondertussen met zekerheid stellen dat er geen blauwalg in het water zit.

Zwemmen in de Plas is dus 100% veilig.

Heeft u toch nog vragen of bezorgdheden? Spring dan gerust even binnen op ons (redelijk frisse) havenkantoor. Geniet nog van deze mooie, hete dagen zolang ze duren!

Het team van Jachthaven Wetterwille


6 augustus 2018

Veilig het nieuwe jaar in

Als jachthaven met 5 Gouden Ankers doet Jachthaven Wetterwille er alles aan om de veiligheid van u en uw boot te garanderen. Zo staan onze gebouwen en terreinen permanent onder cameratoezicht en voorkomen omheining en slagbomen toegang door onbevoegden. Toch komt diefstal van vaartuigen en motoren helaas nog te vaak voor en zijn de daders niet altijd op te sporen. Wij geven u graag enkele tips om het de dieven moeilijker te maken:

 • Heeft u een buitenboordmotor? Breng een degelijk slot aan. Ook de boot zelf kunt u door middel van een slot beveiligen. Heeft uw ligplaats nog geen kikker of ring die groot genoeg is voor uw slot? Vraag deze dan aan op het havenkantoor en wij zullen ze met plezier voor u installeren. Tevens ontvangen wij graag een reservesleutel van uw slot om de boot te kunnen verplaatsen in geval van een calamiteit.
 • Registreer uw boot én motor. Dit helpt de autoriteiten op weg in geval van diefstal. U kunt simpelweg een registratiekaart invullen via www.politie.nl. Zo heeft u de gegevens steeds bij de hand.
 • Neem foto's van uw boot én motor. Ook zo vallen ze beter op te sporen.
 • Doe tenslotte aangifte in geval van diefstal. Ziet u verdacht gedrag in de haven en weet u niet wat te doen? Meld het bij ons personeel. Zo maken we de haven samen nog een stukje veiliger.
 • Het team van Jachthaven Wetterwille


  16 februari 2018

  Jachthaven Wetterwille in de pers

  Het winterseizoen is begonnen, maar het team van Jachthaven Wetterwille zit allesbehalve stil. We zijn volop in de weer met de winterstalling en blikken terug op een geslaagde zomer met talrijke vernieuwingen in de haven. Dat is ook de lokale én internationale media niet ontgaan. Zo kwam GooiTV bij ons langs voor een interview over de winterberging. U bekijkt het fragment hier vanaf minuut 3:14.

  In het septembernummer van Fore & Aft, het magazine van The Yacht Harbour Association, kon u ondertussen meer lezen over creatief milieubewustzijn op de haven in de vorm van upcycling – het herbruiken van bestaande materialen. Veel leesplezier!

  Het team van Jachthaven Wetterwille


  18 oktober 2017

  Opnieuw 5 Gouden Ankers voor Wetterwille

  Met trots kondigen we aan dat Jachthaven Wetterwille opnieuw 5 Gouden Ankers toegewezen kreeg door The Yacht Harbour Association. Dit internationale keurmerk is het hoogste is zijn soort en peilt naar de kwaliteit van service en faciliteiten op de haven. Het is reeds de derde maal op rij dat we deze maximale score behaalden, een extra reden om fier te zijn!

  Augustus loopt ondertussen op z'n einde, maar het vaarseizoen is nog lang niet voorbij.
  Van 22 tot 24 september viert Loosdrecht namelijk het Dijkfestival met activiteiten op en naast het water voor jong en oud.
  De Lichtjestocht op zaterdagavond mag u zeker niet missen. Het volledige programma vindt u hier.

  Het team van Jachthaven Wetterwille


  30 augustus 2017

  Slapen onder de Sterren

  Vanaf deze zomer kunt u voor het eerst logeren bij Jachthaven Wetterwille.

  Slapen onder de Sterren biedt namelijk unieke accommodatie met zicht over de haven en de Loosdrechtse Plassen. U heeft de keuze tussen een luxe studio met plaats voor vijf personen of kampeerplaatsen voor een unieke glamping-ervaring.

  Meer informatie en prijzen vindt u onder Logies.

  Boek nu vast een verrassend verblijf aan het water via info@jachthavenwetterwille.nl.

  Het team van Jachthaven Wetterwille


  19 juni 2017

  20 jaar Blauwe Vlag bij Wetterwille

  Jachthaven Wetterwille kreeg op 18 mei in Scheveningen naar jaarlijkse gewoonte de Blauwe Vlag uitgereikt. We namen dit eco-keurmerk in ontvangst samen met 121 andere jachthavens en 61 stranden.

  Bovendien kregen we ook opnieuw de Groene Wimpel, een extra onderscheiding voor de nationale koplopers inzake milieu-inspanningen. Slechts 17 havens in heel Nederland mogen deze wimpel hijsen.

  Jachthaven Wetterwille deed voor het eerst mee met de Blauwe Vlag-campagne in 1998. Dit is daarmee de 20ste opeenvolgende keer dat we de onderscheiding krijgen. Blauwe Vlag Nederland blaast bovendien 30 kaarsjes uit. Reden genoeg tot feestvieren én tot nog meer inzet voor het milieu.

  Het team van Jachthaven Wetterwille


  19 mei 2017

  De zomer in met Jachthaven Wetterwille

  Het vaarseizoen is officieel van start gegaan en wij kijken alvast uit naar een mooie zomer vol waterplezier. Graag delen we met u nog een aantal vernieuwingen in de haven.

  De leukste update kunt u komen bewonderen op het havenkantoor. De boeg van BM 'De Liefde' werd door het haventeam vakkundig omgetoverd tot een unieke houten balie. De achtersteven zal op zijn beurt een make-over krijgen tot originele slaapplaats compleet met kap, waarin u vanaf zomer 2017 zult kunnen overnachten op het eco-dak van de showroom. Slapen onder de sterren in een oude zeilboot met zicht over de Loosdrechtse Plassen, romantischer kan niet!

  Iets minder spannend, maar daarom niet minder interessant is onze vernieuwde helling aan de Interboat-zijde. Deze is verlengd en minder steil gemaakt, waardoor ligplaatshouders die hiervan gebruik wensen te maken hun bootje nog makkelijker te water kunnen laten. Ook de B-steiger van Wetterwille kreeg een facelift. Dekplanken werden vervangen waar nodig en sommige boxen werden voorzien van nieuwe bolders.

  Nu de meeste boten weer op hun vertrouwde plek liggen, kan de zomer wat ons betreft van start gaan. We ontmoeten u binnenkort graag weer op de haven.

  Het team van Jachthaven Wetterwille


  20 april 2017

  Happy 2017!

  Jachthaven Wetterwille wenst iedereen een geweldig 2017 vol vaarplezier! Om het nieuwe jaar goed in te zetten heeft restaurant In de Watertuin een mooie aanbieding voor alle ligplaatshouders. In de maanden januari en februari krijgt u namelijk 25% korting op het food-gedeelte van uw rekening. Reserveer nu vast een tafeltje met uw naam en boxnummer via 035-5824205 of harry@indewatertuin.nl. Smakelijk!

  Het team van Jachthaven Wetterwille


  1 januari 2017

  Afscheid Ellen

  Op 15 juli namen we afscheid van onze havenmeester Ellen, die na 19 jaar bij team Wetterwille een nieuwe uitdaging aangaat in België. We wensen haar het allerbeste met haar nieuwe baan en bedanken haar voor al die tijd trouwe dienst.

  Het team van Jachthaven Wetterwille


  25 augustus 2016

  Dineren met korting in de maand mei

  Om de start van het zomerseizoen te vieren biedt restaurant In de Watertuin alle ligplaatshouders van Jachthaven Wetterwille 10% korting gedurende de hele maand mei. De actie geldt tot en met 31 mei 2016 op elke rekening, bij vermelding van uw naam en boxnummer.

  Een beter excuus om heerlijk uit eten te gaan zult u deze maand niet vinden!

  Loop lekker binnen bij Harry of bel 035-5824105 voor een reservatie.
  De menukaart en meer vindt u op www.indewatertuin.nl.

  Laat het smaken ;-)

  Het team van Jachthaven Wetterwille


  1 mei 2016

  Wetterwille voor het goede doel

  Als onderdeel van onze missie omtrent Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen steunt Jachthaven Wetterwille elk jaar verschillende goede doelen in eigen land en daarbuiten. Met het nieuwe seizoen in aantocht vertellen we u graag wat meer over de projecten waarbij de haven betrokken is.


  Ziekenhuis in Gambia

  Jachthaven Wetterwille sponsort dit jaar de aankoop van nieuw medisch materiaal voor een ziekenhuis in Brikama, Gambia, waar Eveline, de dochter van zaakvoerder Mieke, werkzaam is als vrijwilliger op de verloskamer. Eerder waren een kraamkliniek in Tanzania en een opvangtehuis voor straatkinderen in Zuid-Afrika aan de beurt. Bovendien heeft Jachthaven Wetterwille zich jarenlang geëngageerd als bedrijvenambassadeur van Oxfam Novib, dat ondernemers in ontwikkelingslanden helpt via microfinanciering.

  Watersport voor iedereen

  Omdat wij vinden dat iedereen recht heeft op watersport, geven we reeds enkele jaren korting aan rolstoelpatiënten die ons speciaal uitgeruste loungeponton willen huren. Na het succes van onze samenwerking met verpleeghuis De Beukenhof in Nieuw-Loosdrecht in 2015 zullen er ook dit seizoen weer regelmatig groepen bewoners en verzorgers uitvaren.

  Nieuw dit jaar is een samenwerking met Stichting VaarKracht, een organisatie die kankerpatiënten hun ziekte eventjes wil doen vergeten op het water. Een van onze ligplaatshouders is reeds vrijwillig schipper en ook u kunt hetzelfde doen. Lees meer op www.vaarkracht.nl en meld u aan om mensen die getroffen zijn door kanker een onvergetelijke ervaring cadeau te doen. Jachthaven Wetterwille faciliteert het mooie werk van Stichting VaarKracht door op te treden als contactpersoon en gastheer.

  Van watersport naar sport

  Ook op sportief vlak dragen we graag ons steentje bij. Jachthaven Wetterwille is dit jaar trotse sponsor van het Belgische veteranenteam judo. Vijf Belgische judoka's trekken van 20 tot 30 juni naar het Europees Kampioenschap voor Masters in Porec, Kroatië. We wensen hen veel succes met de voorbereiding en dromen al van een medaille. We houden u op de hoogte.


  Het team van Jachthaven Wetterwille

  15 april 2016

  Al suppend de winter in

  Jachthaven Wetterwille verwelkomde vorige zomer SUP-center ikSUP in de showroom op het Interboat-terrein. Na een mooi eerste seizoen vestigen we graag even de aandacht op het najaar. Ook nu het kouder wordt, kan er namelijk nog heerlijk gesupt worden op de Loosdrechtse Plassen. De herfst is een prachtige periode om door het natuurgebied van de Vuntus te peddelen en zelfs in de winter kan je - mits je goed aangekleed bent - genieten van het suppen. Je blijft goed in beweging waardoor je het niet zo snel koud hebt en je zult versteld staan van de prachtige stilte op het water.


  Trek je er liever niet alleen op uit, dan kun je ook onder begeleiding op pad. Onze SUP-lessen en SUP-tours met instructeur lopen gewoon door.


  Het team van Jachthaven Wetterwille


  1 oktober 2015

  Vernieuwde Watertuin

  Vanaf 1 juli verwelkomen wij nieuwe uitbaters in restaurant In de Watertuin. Harry van der Pas zal samen met zijn vrouw Joyce de zaak overnemen van Leon. We laten Harry zichzelf graag even aan u voorstellen:

  Met meer dan twintig jaar ervaring in de internationale horeca en hospitality ga ik mijn oude vak weer oppakken. Ik heb er enorm veel zin in, dit is een droom die uitkomt. Ik wil dolgraag de prachtige faciliteiten en uitstraling van de haven versterken met onze persoonlijke service en gastvrijheid op maat. Een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding, goede en pure producten geserveerd door een enthousiast team, daar gaan we voor! Ik ben getrouwd met Joyce en samen hebben we een dochter van 9, Floor. Ongetwijfeld zult u hen ook vaak op de haven zien. Mijn team en ik hopen U binnenkort te mogen verwelkomen.

  Met vriendelijke groet,

  Harry van der Pas


  Wij van Wetterwille kijken er alvast naar uit om de nieuwe kaart te gaan uitproberen, maar we willen van deze gelegenheid ook gebruik maken om Leon te bedanken voor de 19 geweldige jaren. We wensen hem veel succes in de toekomst!

  Tot binnenkort op de haven.


  Het team van Jachthaven Wetterwille

  Vacature Jachthaven Wetterwille

  Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker om deze zomer ons team te versterken. Als assistent-havenmeester sta je ligplaatshouders te woord, helpt passanten aanmeren, verhuurt zeilboten en sloepen, assisteert bij kranen en stallen van boten en zorgt voor schoonmaak en onderhoud van gebouwen en terrein. Passie voor de watersport is een must, ervaring in de sector een pré. Alle vereisten en meer info over de vacature en sollicitatieprocedure vindt u hier.


  Het team van Jachthaven Wetterwille

  15 juni 2015

  Zomer 2015

  De zomer van 2015 staat voor de deur en zoals elk jaar brengen we u weer graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en geplande werkzaamheden in de haven.

  Nieuwe E-steiger

  De E-steiger voor restaurant In de Watertuin wordt momenteel heraangelegd. Aan deze vernieuwde steiger, die de oude steigers E en F vervangt, zullen naast de bestaande plaatsen een aantal extra boxen voor sloepen met zijsteiger komen alsook kleine ligplaatsen. De ligplaatshouders die hier komen te liggen, zullen gedurende de maand april hun plaats in gebruik kunnen nemen.

  SUP-center

  In de showroom op het parkeerterrein van Interboat zal vanaf komend lente- en zomerseizoen SUP-center ikSUP huizen. U zult hier zowel terecht kunnen voor de huur en aankoop van materiaal als voor lessen. In 2015 wordt Jachthaven Wetterwille dus dé place to be voor wie houdt van paddleboarden of deze hippe watersport voor het eerst wil uitproberen.

  www.iksup.nl

  Fitnesscenter

  De fitnessruimte boven de dry-stackloods is reeds in gebruik door enkele sportieve ligplaatshouders. Andere enthousiastelingen kunnen zich melden op het havenkantoor om ook gratis gebruik te maken van de faciliteiten met prachtig uitzicht over onze haven.

  Als jachthaven met 5 Gouden Ankers, Blauwe Vlag en Groene Wimpel (een extra milieukeurmerk dat we vorig jaar ontvingen) zijn we continu op zoek naar verbetering. Heeft u suggesties of opmerkingen, aarzel dan niet om ons een mailtje te sturen of even op kantoor binnen te springen!

  Wij hopen samen met u op een mooi vaarseizoen en verwelkomen u binnenkort met plezier weer in de haven.


  Het team van Jachthaven Wetterwille

  1 maart 2015

  De zomer komt er weer aan!

  Het mooie weer doet ons al dromen van het nieuwe vaarseizoen, en de eerste boten gaan binnenkort het water in. Wie van de winter nog op de haven geweest is of onze Facebook-pagina in de gaten heeft gehouden weet dat de werken aan de A-steiger van Wetterwille mooi opschieten. De nieuwe loopsteiger en damwand zijn bijna klaar; na de bouw van de zijsteigers kunnen ligplaatshouders weer volop genieten van hun geliefde plekje op de kopsteiger!

  Ondertussen zijn wij ook druk in de weer met de verbetering van ons Wi-Fi-netwerk. De bedoeling is om tegen de zomer zonder problemen gratis internet te kunnen bieden aan alle ligplaatshouders van de haven. Wij houden u hiervan op de hoogte.

  Dan is er nog onze fitnessruimte boven het nieuwe douchegebouw aan de binnenhaven van Wetterwille. De eerste toestellen zijn geïnstalleerd en sportieve geïnteresseerden kunnen al terecht op het havenkantoor voor meer info en het reserveren van de ruimte. In de toekomst willen we samen gaan werken met erkende instructeurs om trainingen op maat te bieden.

  Loop de volgende keer dat u op de haven bent zeker eens rond, want zowel aan de Wetterwille- als de Interboat-kant proberen we continu te verfraaien. Zo is er aan restaurant In de Watertuin een bankje bijgekomen op het binnenpleintje, staat de lindeboom op het parkeerterrein van Interboat nu in een mooie bak en kreeg het douchegebouw van Wetterwille ook een opfrisbeurt.

  Wij hopen dat u even enthousiast bent als wij om binnenkort weer met z’n allen te gaan genieten van en op het water!


  Het team van Jachthaven Wetterwille

  12 maart 2014

  Veranderingen in de haven

  Deze winter gaat het dan eindelijk gebeuren: de A-steiger van Wetterwille wordt vernieuwd. Op 7 januari beginnen we met de aanleg van een nieuwe loopsteiger, zijsteigers en damwand. Voor de aanvang van het seizoen moet alles weer klaar zijn en de komende jaren gaan we verder met de B-, C-, E- en F-steigers. Voor alle vragen tijdens de werken kunt u terecht op het havenkantoor.

  Nog meer goed nieuws: onze fitness is open! Boven de nieuwe doucheruimtes naast de drystackloods kunt u nu aan uw fysiek werken met magnifiek uitzicht over de haven. Voor info en reservering moet u opnieuw op het havenkantoor zijn.

  Heeft u eerder gastronomische interesses? Onze restaurants In de Watertuin en Anderz zijn ook tijdens de wintermaanden geopend en doen leuke feestacties. Surft u zeker eens naar www.indewatertuin.nl en www.eetcafeanderz.nl voor meer informatie.

  Rest ons niets dan u fijne feestdagen toe te wensen en tot in 2014!


  Het team van Jachthaven Wetterwille

  26 december 2013

  Zomerseizoen 2013

  Beste ligplaatshouders,

  Met het zomerseizoen voor de deur maken wij u graag weer attent op enkele aangename veranderingen en ontwikkelingen in de haven.

  VaarApp

  Wij kondigen met veel plezier onze eigen Wetterwille VaarApp aan, een plassenkaart voor op uw smartphone met leuke extra's, zoals aanlegplaatsen, stranden en de gegevens van horeca rond Loosdrecht. Ook kunt u verschillende routes raadplegen en uw eigen routes opslaan. De VaarApp is binnenkort gratis te downloaden in de App Store en Google Play.

  Facebook-actie

  Vindt u ons nog niet leuk op Facebook, dan is dit het moment! Elke eerste van de maand loten we uit onze volgers namelijk een gelukkige winnaar die een zonsondergang in een van onze valken wint bij een heerlijk glaasje prosecco.

  RTL Nieuws

  Voor wie het gemist heeft, de haven was op 1 april te zien in het Nieuws op RTL 4 - en dat is geen grap. Het filmpje is te bekijken via onze Facebook-pagina.


  Tenslotte vragen wij nog iedereen die boot of trailer op slot legt een reservesleutel af te geven op kantoor. En indien u wenst dat uw e-mailadres voor correspondentie opgenomen wordt in ons klantenbestand kunt u een mailtje sturen naar info@jachthavenwetterwille.nl.

  Wij wensen u alvast veel vaarplezier en tot gauw!


  Het team van Jachthaven Wetterwille

  1 april 2013

  MVO-verklaring

  Onze jachthaven maakt deel uit van een koplopersgroep rond verduurzaming, in het leven geroepen door de Blauwe Vlag. Om de inspanningen in dit kader kracht bij te zetten, stelden we een verklaring op omtrent maatschappelijk verantwoord ondernemen. In dit statement verduidelijken we onze intenties en gaan als watersportbedrijf een engagement aan om zorg te dragen voor milieu en maatschappij. De verklaring staat vanaf nu permanent te lezen op onze website. Wij hopen dat u er samen met ons werk van zult willen maken zodat de haven in de toekomst nog gezelliger wordt!


  Het team van Jachthaven Wetterwille

  20 februari 2013

  Start Winterseizoen

  Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur en wij zijn volop bezig met de winterstalling. Graag maken wij u attent op enkele veranderingen.

  Btw-verhoging

  Door de btw-verhoging vanaf 1 oktober zijn onze servicetarieven met min. 2% verhoogd. U vindt alle prijzen op onze website.

  Nieuwe HISWA-voorwaarden

  Als jachthaven zijn wij aangesloten bij HISWA en wij gebruiken dan ook de HISWA Voorwaarden voor Huur en Verhuur Lig- en/of Bergplaatsen. Deze zijn in 2011 vernieuwd. Indien u ze nog niet gelezen heeft, kunt u ze hier raadplegen.

  Met vragen kunt u steeds in het havenkantoor terecht.

  Geniet nog van de laatste mooie vaardagen en graag tot binnenkort,

  Het team van Jachthaven Wetterwille

  1 oktober 2012

  Start Zomerseizoen & Nieuwe Website

  Het nieuwe seizoen gaat weer van start. We zijn met mooi weer begonnen, even leek het al hoogzomer op de haven! Bijna een derde van de boten werd al te water gelaten en ons team is hard aan het werk om de komende weken de overige ligplaatsen opnieuw te vullen.

  Verhuur

  Ook onze verhuur liep meteen goed met dank aan het mooie weer. De voorbije weekends werden de eerste valkjes gehuurd. Maar u kunt natuurlijk de hele week bij ons terecht als u wilt gaan zeilen. Vooral de avonden – voor slechts € 20 – zijn een echte aanrader!

  Droge Stalling

  In november 2011 voltooiden we zoals u weet de bouw van onze verwarmde loods. In de zomer zal deze dienst doen als droge stallingsruimte. Meer en meer mensen maken gebruik van deze optie, die voordeliger is dan een plek in het water, én minder onderhoud vergt! Alle informatie vindt u onder Tarieven.

  Werkzaamheden

  Het douchegebouw bij Interboat heeft een grondige facelift gekregen en is uitgebreid met een extra toilet en douche bij de mannen en een extra douche bij de vrouwen. Aan de achterzijde van het gebouw zijn de buitenvoorzieningen uitgebreid met een urinoir en een spoelbak.

  Wij hopen het douchegebouw midden april te kunnen openen! Tot dan kunt u vanzelfsprekend terecht in het douchegebouw van Wetterwille, achter het restaurant.

  In de nieuwe loods aan de binnenhaven van Wetterwille komt dit jaar ook een derde voorziening met sanitair, douches, wastafels en twee familiebadkamers. De kers op de taart zal een fitnessruimte op de eerste verdieping worden, met uitzicht over de haven. Wij houden u op de hoogte van onze vorderingen!

  Website

  Zoals u kunt zien is ook onze nieuwe website gelanceerd! U vindt nu nóg makkelijker alle informatie over ligplaatsen, service en verhuur.

  Onder Awards & Associaties leest u alles over de kwaliteitskeurmerken die Jachthaven Wetterwille in de wacht wist te slepen. En u komt er ook meer te weten over ons lidmaatschap van TransEurope Marinas, dat u een passantenkorting van 50% kan opleveren in havens over heel Europa!

  In de gallerij zullen regelmatig nieuwe foto’s worden toegevoegd van het reilen en zeilen op de haven en in deze nieuwssectie leest u maandelijks de laatste updates.

  We nodigen u uit om onze nieuwe website te verkennen en ons te volgen op Twitter en Facebook!

  Tot binnenkort,

  Het team van Jachthaven Wetterwille

  1 april 2012

  Happy New Year!

  2012 is ook bij Jachthaven Wetterwille goed ingezet. Niet alleen heeft de prestigieuze internationale organisatie The Yacht Harbour Association ons beloond met 5 Gold Anchors, we zijn sinds dit jaar ook lid van TransEurope Marinas! Wat dat juist betekent, vertellen we u graag.

  5 Gouden Ankers

  The Yacht Harbour Association reikte eerder al het kwaliteitslabel van 4 Gold Anchors uit aan onze haven. De vlag met de gouden ankers kon u dan ook al jaren trots zien wapperen aan onze kopsteiger.

  Na de laatste evaluatie door TYHA in 2011 zijn we echter gestegen naar 5 Gold Anchors. Dit is het absolute maximum, waarmee Jachthaven Wetterwille op dezelfde hoogte komt te staan als internationale tophavens in Europa, Azië en het Midden-Oosten!

  Werkelijk een geweldige prestatie dus, en het bewijs dat de investeringen die Jachthaven Wetterwille de afgelopen jaren heeft gemaakt hun vruchten afwerpen. De nieuwe vlag kunt u nu al voor het raam van het havenkantoor bewonderen en zal vanaf komende zomer aan de vlaggenmast op de A-steiger prijken.

  Voor meer informatie over TYHA en het Gold Anchor Award Scheme kunt u surfen naar www.tyha.co.uk

  TransEurope Marinas

  TransEurope Marinas is een internationaal netwerk van havens in Europa dat samenwerking bevordert en wederzijdse kortingen toekent. Jachthaven Wetterwille maakt hier sinds kort deel van uit en is daarmee de eerste haven in het Europese binnenland die mag toetreden.

  U als ligplaatshouder kunt vanaf de start van het zomerseizoen op het havenkantoor een pasje verkrijgen waarmee u bij alle leden van TransEurope Marinas een korting van 50% op het passantentarief geniet. Dit voor maximum 5 dagen per jaar, in elke van de 50 deelnemende havens, verspreid over Nederland, België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Spanje en de Canarische Eilanden.

  Het pasje is gratis voor al onze ligplaatshouders en wij hopen dat het u in de toekomst veel vaarplezier zal schenken en – wie weet – het u misschien zelfs zal aanzetten om de Europese kusten verder te verkennen!

  U leest meer over de toetreding van Jachthaven Wetterwille in de nieuwsbrief van TransEurope Marinas.

  Voor meer informatie over TransEurope Marinas kunt u surfen naar http://www.transeuropemarinas.com/

  Wij hopen u snel opnieuw te mogen verwelkomen in de haven en kijken samen met u uit naar de start van het nieuwe seizoen!

  Het team van Jachthaven Wetterwille

  15 januari 2012

  Copyright Jachthaven Wetterwille